Hieronder wat restyle projectjes met uitleg over hoe en waarmee ik alles heb gerestyld.

Als u op de foto klikt komt alle informatie tevoorschijn. Veel leesplezier!

Bohemian meidenkast

Mooie meidenkast gerestyled in de bohemian style. Hier heb ik gebruik gemaakt van onze concreto wat meteen een fluweelachtig uiterlijk geeft. De sjablonen zijn opgezet met ons lichtgewicht die ik bewerkt heb met meerdere tinten van de metallic lijn van Polyvine en hier en daar wat krijtverf in de kleur Mamba van Niveau. Het geheel heb ik afgewerkt met de decorateursvernis van polyvine in de matte versie.

Lees meer »

Mijn meidenkastje

Dit mooie handige meidenkastje heb ik zelf al jaren en heeft al hééél wat kleuren gehad , dit keer heb ik hem in de kleur Mamba gezet en op sommigen punten wat aangezet met onze roestverf , afgewerkt met de decorateursvernis van Polyvine , niet alleen om de krijtverf te beschermen maar ook om het roestproces verder tegen te gaan omdat het kastje toch met regelmaat met een vochtige doek afgenomen wordt.

Lees meer »

Mooie gerestylde meidenkast

Hier ziet u dat ook een spekglad kersenhout meidenkastje te restylen is, dit hele mooie model heb ik uiteraard eerst heel erg goed ontvet en afgewassen met schoon water, dit is de belangrijkste stap voordat je gaat werken met krijtverf. Daarna wat opgeschuurd met het schuurblok , het mooie kleurtje Cowhide er op gezet de lade met lamp black bewerkt. Het geheel heb ik wat doorgeschuurd met de schuurpad om een doorleefde look te krijgen en mijn favoriete sjabloon erop gesponst, die heb ik niet heel dik aangezet want dan valt het sjabloon te veel op. De binnenkant van de deurtjes een gezellig tegenstrijdig behangetje gegeven deze heb ik geplakt met de adhesive van montana. De schappen binnenin heb ik eerst bewerkt met de messing staalborstel zodat de nerven mooi open gaan staan waar de Polyvine Notelaar op zit . De buitenkant van dit mooie kastje is afgewerkt met de Notelaar. Tot slot een nieuw verroest handvat op de lade en er is weer een heel ander kastje geboren.

Lees meer »

Van nieuw naar oud

Dit vind ik eigenlijk altijd het leukste om te doen, en het is zo makkelijk. Gewoon wat spelen met kleuren krijtverf , beetje schuren en eindigen met de Polyvine Notelaar (omdat dit ook altijd zo mooi blend). En zo simpel is het om iets nieuws een oude look te geven! In dit geval heb ik de kleuren Balluna en Dessert gebruikt van onze krijtverf.

Lees meer »

Vitrine kast

Op deze mooie vitrinekast heb ik gewerkt met krijtverf in de kleur Mamba en afgewerkt met de blanke wax . Eerst is de kast heel goed ontvet en met schoon water afgewassen. Daarna de krijtverf er op gezet en goed laten drogen, heeft die hier en daar nog een verfje nodig gewoon even bijwerken en weer goed laten drogen. Toen die droog was is die hier en daar wat opgeschuurd om een doorleefde look te creëren. En tot slot is heel de kast met blanke wax behandeld. Wat leuke en gezellige decoratie erin en de kast is weer zo goed als 'nieuw'.

Lees meer »

Keukenkastje

Mijn favorietje (op dit moment) is gerestyled met onze fijne krijtverf in de kleur Baiko. Uiteraard is dit favorietje eerst ontvet. Het gehele kastje is in de krijtverf gezet, laten drogen en daarna licht opgeschuurd. Na het opschuren heb ik wat gespeeld met onze bruine , witte en antraciete waxen.

Lees meer »

Leren stoel

Hier is te zien hoe ik een leren stoel (voor een deel) heb gerestyled met onze krijtverf in de kleur Lampblack. 

Lees meer »