Wij zijn Marco en Margo en inmiddels ook onze dochter Shardee, wij hebben een bedrijf in schuttingen, overkappingen etc. alles op maat. Waar mijn (Margo) onderstaande hobby uit is ontstaan. Doordat klanten mij om een webshop bleven vragen hebben we deze mooie creatieve webshop voor jullie gemaakt.

 

Wat wij doen!

 

Wat ooit is begonnen als hobby, om van (afval)hout leuke betaalbare woonaccessoires te maken, is nu uitgegroeid tot een winkel met ingekochte maar ook zeker nog handgemaakte woonaccessoires, gerestylede meubels/accessoires en restyle benodigdheden.


Workshops:


We geven ook verschillende workshops. O.a. je eigen meubeltje restylen, foto op hout en nog meer wat seizoensgebonden is. Tijdens onze workshops wordt er gezorgd voor een hapje en een drankje en een leerzame uitleg. Houdt voor geplande data onze Facebook en Instagram in de gaten.


Adviseren:


Voor kleuradvies passend in uw interieur kunt u zonder afspraak tijdens onze openingstijden aan komen in onze winkel. Vergeet dan vooral geen foto’s mee te nemen van uw interieur. We restylen ook in opdracht.


Voor nog meer informatie kunt u contact opnemen met ons.


We zien u graag verschijnen in onze leuke gezellige winkel waar (als de tijd ervoor is) de koffie zeker klaar staat.


Met decoratieve groet,
Margo, Marco & Shardee

Openingstijden Oijen:
Woensdag t/m vrijdag:
10.00 uur tot 17.00 uur
Zaterdag:
9.00 uur tot 13.00 uur
Andere tijden altijd mogelijk op afspraak.

Openingstijden Oss:
Dinsdag t/m vrijdag:
9.30 uur tot 18.00 uur
Zaterdag:
9.30 uur tot 16.00 uur

Contact:
Telefoonnummer: 0412-853386
Bij geen gehoor: 06-10333381
E-mail: info@savehoutenbouwservice.nl
Adres: Bernhardweg 28 Oijen & Industrielaan 11 Oss